passenger-traffic-122999_1280

Reptéri transzfer

Barcelona illetve a Barcelona Rooms épülete többféleképpen megközelíthető, de a legkényelmesebb és legmegbízhatóbb az általunk biztosított reptéri transzfer. A repülőtér bejáratától a Barcelona Rooms bejáratáig (vagy vissza) viszünk, fix árért (30 euróért 6 főig), így nem kell extra költséggel számolnod ha nagy a forgalom és biztos lehetsz benne, hogy egyenesen a szállásra visznek kerülőutak nélkül.

Érdeklődj nálunk

bike-rental-barcelona-rabbitbike

Kerékpárbérlés

Barcelona egy csodálatos mediterrán város, ahol az időjárás szinte egész évben megfelelő a kerékpárral való közlekedésre. A város minden nevezetességéhez el lehet jutni a biciklihálózat útvonalain, amelyek el vannak választva az autós forgalomtól, így biztonságosak akár gyerekekkel is.
A kerékpárbérlés feltételeiről és árairól további információ a RabbitBike weboldalán.

Tovább a RabbitBike oldalára

montserrat-1168995_1280

Montserrat Túra

Monsterrat Katalónia egyik legfontosabb szímbóluma. A hegy túrázásra, hegymászásra tökéletes, jelölt turistautakkal rendelkezik. A Santa Maria de Montserrat bencés kolostor ismert zarándokhely amely a hegy oldalában található. A Monserrat hegy csúcsáról a kilátás páratlan, tiszta időben akár a 40km-re lévő Barcelonáig és a tengerig is ellátni.
A túra 4-6 fős csoportokban indul, légkondícionált autóval szállítjuk a résztvevőket Montserratig. (min. 4 fő)

Érdeklődj nálunk